De agenda van Sample Sales, Outlet shops, Stockverkopen en 2e handswinkels in Nederland

999 Games Outlet Sale

Dit event is afgelopen.

Volgend event is de meest recente aanmelding van deze organisator / locatie:

999 Games outlet verkoop

Data :


31 Mei 2015 van 10u tot 15u

Adres:

  Toon op kaart
Wormerweg 2
1311 XB Almere
Nederland
Routebeschrijving

Tel / Website:


www.facebook.com

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Op zondag 31 mei organiseert 999 Games wederom de Outlet Sale. Deze is voor iedereen toegankelijk en een ideale manier om uw collectie aan te vullen met goedkope bordspellen, (verzamel)kaartspellen, accessoires en andere artikelen met kortingen. Op zoek naar een leuk cadeau voor iemand of voor uzelf? Kom dan ook!

Naast de onbeschadigde spellen bieden wij op de Outlet Sale onder andere een ruime collectie (licht)beschadigde spellen aan. Zo kunt u op een voordelige manier aan titels als De Kolonisten van Catan, Regenwormen, Carcassonne en 30 Seconds komen. Daarnaast treft u ook verouderde producten voor een vriendenprijsje aan.

Pak deze unieke kans op kortingen en kom naar de Outlet Sale!

Catan-omruilactie
Tijdens de Outlet Sale kunt u ook gebruik maken van de unieke Catan-inruilactie! Als u uw oude basisspel van De Kolonisten van Catan bij ons inlevert, krijgt u een coupon waarmee u de herziene editie voor slechts ? 20,- kunt kopen! Dit is handig als u gebruik wilt maken van de nieuwe edities van de uitbreidingssets. Deze coupon is uitsluitend geldig op de Outlet Sale van 31 mei 2015. De actie geldt alleen voor basisspellen van De Kolonisten van Catan, dus niet voor uitbreidingen. .


Plan je route:







Meer sample sales:



Rapporteer probleem