De agenda van Sample Sales, Outlet shops, Stockverkopen en 2e handswinkels in Nederland

Twister Outlet Magazijnverkoop

Dit event is afgelopen.

Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit nog een sale zoals deze.

Inschrijven is gratis en in elke mail die we sturen staat een link waar je je mee kan afmelden moest je dit wensen.

Data :


6 November 2015 van 14u tot 18u
7 November 2015 van 10u tot 14u

Adres:

  Toon op kaart
Rudolf Dieselweg 38A
5928 RA Venlo
Nederland
Routebeschrijving

Tel / Website:


www.facebook.com

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


In onze magazijnverkoop bieden wij collecties aan die overgebleven zijn uit vorige seizoenen. Zo kan je regelmatig profiteren van kortingen die op kunnen lopen tot wel 80 %. Je vindt er een gevarieerd aanbod van prachtige pantalons, jeans, shirts, tunieken, jurken, rokken, jasjes, jassen, mantels enz.. En dan ook nog in de geweldige pasvormen en mooie kwaliteiten waarom Twister bekend staat. De collectie begint bij maat 38 en gaat tot maat 60 zodat er ook voor de kleinere en grotere maten altijd iets leuks te vinden is. En laten we de inbetweenies ook niet vergeten!! Keuze volop dus voor al je vrouwelijke curves!!

Op de openingsdagen zijn wij vrijdags geopend van 14.00 tot 18.00 uur en op de zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur, zo is er altijd een mogelijkheid om van onze interessante aanbiedingen gebruik te maken.

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om onze magazijnverkoop te bezoeken kan je ook een bezoek brengen aan onze online partner http://superwomanxxl.com waar een deel van de outlet collectie wordt aangeboden. Voor het meest gevarieerde aanbod, en om lekker te kunnen snuffelen tussen de rekken en alles te kunnen passen, is een bezoekje aan onze magazijn verkoop in onze outlet store te Venray meer dan de moeite waard.

De outlet verkoop vindt plaats in ons centraal magazijn op het industrie terrein in Venlo-Blerick waar wij een speciaal ingerichte ruimte hebben voor de magazijnverkoop met ruime paskamers en een leeshoekje voor de mannen. Ze kunnen dus rustig meekomen en hoeven zich niet te vervelen.

En voor jouw betaalgemak: kopen en pinnen is bij ons onder 1 dak! En ook voor een klein bedrag, pinnen mag !!



Plan je route:







Meer sample sales:



Rapporteer probleem