Bykyra sample sale - MEGA SALE!

Dit event is afgelopen.

Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit nog een sale zoals deze.

Inschrijven is gratis en in elke mail die we sturen staat een link waar je je mee kan afmelden moest je dit wensen.


Data :


21 November 2015 van 10u tot 17u30
22 November 2015 van 12u tot 17u

Adres:

  Toon op kaart
Drossestraat 7
2011 Haarlem
Nederland
Routebeschrijving

Tel / Website:


06-41823932
www.bykyra.com

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Bykyra Sample sale in Super gave winkel van Homestock! 1e verdieping! Een gave winkel om te smullen met alles voor in jou super hippe, cooole huisi! Ook is er heerlijk ruimte voor een lekker bakje koffie, thee!!!

Bykyra gaat alles opruimen voor top prijsjes. Om ruimte te maken voor nieuwe ideeënen ontwerpen. Kom jij alvast je kerst en sinterklaas inkopen doen!? Wij weten zeker dat je kunt slagen voor leuke prijzen!!

Bykyra is een vrolijk meisjesmerk in het midden segment, voor meisjes tussen de 2 en 9 jaar. Bykyra laat de zonnige kant van het kinderleven zien. Dit doet ontwerpster Kyra Buil door kleurgebruik, fijne materialen en het design wordt aangepast aan het 'kind zijn'. Spelen in Bykyra kleding gaat met gemak en meisjes gaan stralen in hun outfit. Vandaar ook de vrolijke slogan: Show your sunny side.

Hip & fashionable kinderkleding, daar staat Bykyra ook voor. Waarbij de ontwikkeling en de creativiteit van het kind gestimuleerd wordt. Bykyra staat voor pedagogisch verantwoord. Bykyra vindt het belangrijk dat kinderen, kind blijven en geen mini-volwassenen. De creatieve ontwikkeling van het kind is belangrijk voor het meisjesmerk. Kinderen kunnen (zelf) makkelijk de kleding combineren en zich zelf aankleden doordat de stof lekker zacht is. Daar waar anderen merken kiezen voor een goed kwalitatief kledingstuk gaat Bykyra nog een stapje verder. Bykyra kiest ook voor de belevingswereld van een kind. Bykyra is een wereld waar het kind zich thuis kan voelen.

Merken:


ByKyra
×

Plan je route:







Meer sample sales:



Rapporteer probleem