Armani

Geopend van 10:00 - 20:00

In 1975 richtte Giorgio Armani zijn bedrijf op in Milaan. Sindsdien heeft hij zijn naam gevestigd als wereldleider in mode- en accessoiredesign met zijn merken Emporio Armani en Armani Exchange. Zijn stijl staat synoniem voor luxe en eigentijdse elegantie, moderniteit en verfijning.

De nieuwe Armani-winkel is gebouwd met milieuvriendelijke, gerecyclede en recyclebare materialen. Panelen en diplay-elementen zijn gemaakt van recyclebaar natuurlijk ijzer en sommige onderdelen zijn gemaakt van gestolde papierpulp. Hout- en textielafwerkingen die respectievelijk zijn teruggewonnen uit hout- en textielafval, econyl-tapijten van nylongaren afkomstig van niet meer gebruikte visnetten. Dit zijn slechts enkele van de elementen die kenmerkend zijn voor het nieuwe Armani-groenconcept, ontworpen om het verbruik en de impact op het milieu te verminderen.

Virtual Shopping
Armani is verheugd om Virtual Shopping Service aan te bieden, zodat jij de Village Collectie kan shoppen vanuit thuis. Jouw aankopen worden veilig en direct bij jou thuis geleverd.

Neemt contact op met de boetiek voor het boeken van een afspraak:
Mail: outlet.roermond@giorgioarmani.nl
Telefoon: +314 75 33 34 67
WhatsApp: +316 25 10 74 98

Met Click & Collect kun je eenvoudig je bestelling afhalen in het centre. Na je Virtual Shopping bestelling ontvang je een tijdslot voor het ophalen van je producten. Lees hier meer over onze Click & Collect service.

ARMANI

New arrivals


Welkom

bij Roermond


Plan je bezoek

Designer Outlet Roermond ligt naast de historische binnenstad van Roermond. Met de auto bereik je ons in slechts 45 minuten vanuit Eindhoven en Maastricht. Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken.

Plan je bezoek voor vandaag

Verwachte bezoekers

Verwachte bezoekers