Jokalux B.V.

HET IJSSEIZOEN IS BEGONNEN

ijs reclame

Val al van ver op bij het winkelend publiek met onze welbekende ijsco stoepreclames. Onze ijs decoraties zijn van zeer hoge kwaliteit en van duurzaam materiaal. Onze blikvangers zorgen voor meer omzet doordat mensen al van veraf kunnen zien wat voor lekker ambachtelijk ijs je te koop hebt!

Tuin- en polyesterbeelden groothandel

Net als jij is ieder interieur en tuin anders. Je huis is dan ook een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Wij maken onze interieurobjecten met passie en gevoel voor design. Zodat iedere collectie een eigen uitstraling heeft die bij jouw past. En ook al zijn wij een oer Nederlands bedrijf, wij halen we onze inspiratie van over de hele wereld. Tijdens onze reizen zijn we altijd op zoek naar de laatste interieurtrends. Maar laten ons ook inspireren door kunst en mode, om zo tot de leukste producten te komen.

Bedrijfsreclame

Onze beelden zijn prachtige blikvangers en daarom zeer geschikt als bedrijfsreclame. Daarbij is ook maatwerk mogelijk tegen meerprijs. Wij kunnen de objecten voor je in maatwerkkleur van je firma leveren. Voorzien van een logo (beschilderd of bestickeren). Of zelfs geheel creatief laten bewerken.

Informeer naar de mogelijkheden!