Plincky mode, Outlet & Tweedehands kindermode voor Baby's, Kids & Tieners.

Openingsuren :
Dinsdag: 10u-17u30
Woensdag: 10u-15u
Donderdag: 10u-17u30
Vrijdag: 10u-17u30
Zaterdag: 10u-15u


Adres:   Toon op kaart
Speelhuislaan 68b
4815 CG Breda
Nederland
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0650526669
www.plinckymode.nl
Neem contact op met deze winkel

Beschrijving

Plincky mode is een exclusieve winkel voor inbreng en verkoop van kindermerkkleding, schoenen en accessoires van maat 50 t/m maat 188. Wij hebben een groot en wisselend assortiment met betaalbare en exclusieve mode voor baby's, kinderen en tieners tot en met 18 jaar.

Iedereen mag merkkleding, schoenen of accessoires (handtassen, riemen, sieraden, sjaals...) inbrengen uit het midden -en hoogsegment. Plincky mode is geen kringloopwinkel en wilt de klanten de beste kwaliteit bieden. We stellen daarom hoge kwaliteits eisen aan uw artikelen.

Vanaf januari tot en met juli kan er lente/zomerkleding ingebracht worden en van augustus tot en met december herfst/winterkleding. Uw artikelen worden in consignatie genomen, d.w.z. dat de artikelen jouw eigendom blijven tot het moment van de verkoop. Alles wordt 10 tot 12 weken in onze winkel gehangen of geplaatst. Wanneer uw artikel verkocht is ontvangt u 50% van de verkoopprijs. Voor artikelen met een verkoopprijs boven de honderd euro ontvangt u maar liefst 60% van de verkoopprijs.

Onze winkel is gelegen in de populaire wijk Belcrum op twee minuten loopafstand van het nieuwe station Breda. U bent van harte welkom! GUN UW KLEDING EEN TWEEDE KANS!


Merken:


Tags:
kinderkleding outlet, mode outlet, outlet shop, 2ehands kinderkleding winkel, tweedehands kledingwinkel, tweedehands winkel, outlets in Noord-Brabant, Breda outlets

Deel deze verkoop met je vrienden:


Meer foto's:Plan je route:Meer tweedehands winkels:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: