Jeans Outlet Haarlem
Paul Krugerkade 18 | Haarlem | 023 542 3740

Welkom bij

Jeans Outlet Haarlem



Jeans Outlet Willem



Winkels waar je dure broeken kunt kopen zijn er al genoeg! Of je ook tegen een scherpe prijs een spijkerbroek hebt met een snelle pasvorm Niet voor niets heet ons huismerk Faster!?, lacht Willem Mooij. Hij opende Jeans Outlet aan de Paul Krugerkade 18 in Haarlem. Een (h)eerlijke snuffelwinkel waar zowel man als vrouw niet alleen het koopje op (spijker)broeken vindt, maar ook trendy t-shirts, truien en vesten, jacks en meer eigentijdse kledingstukken.

De ondernemer heeft bij de inrichting van zijn 500 vierkante meter grote zaak een duidelijke sfeer voor ogen gehad. Het interieur van de Jeans Outlet is eigentijds en straalt de sfeer uit van een nostalgische fabriekshal met speelse details. Het gebruik van robuust hout bij de vier paskamers en profielplaten tegen de wanden. ?Een outlet is een winkelconcept waarbij je in een ongedwongen sfeer een breed aanbod aantreft tegen lage prijzen. Lekker zelf je keuze maken en pas als de klant daarom vraagt, assisteer je?, vertelt Willem Mooij. Voor hem is Haarlem de ideale plaats voor de Jeans Outlet.

Winkels waar je dure merkbroeken kunt kopen zijn er hier genoeg. Ik zie meer in een outlet waarin voordeel voor de klant centraal staat.