Members
Only!
SPRING WATERSPORT SALE 2024
zaterdag 20 apr 10:00 - 18:00
zondag 21 apr 10:00 - 18:00

Bespaar tot wel honderden euro's op jouw aankopen | fashion lifestyle & outdoor collecties

Spring Watersport Sale: 

kom shoppen op:
20 & 21 april 

Wetsuits, spring summer fashion, accessoires, hardware, neopreen accessoires, trapezes, impact vest en nog veel meer watersport artikelen. Dat is wat jij kan verwachten van deze sale. We hebben weer de allernieuwste collecties wetsuits in alle maten en alle diktes voor jou klaarhangen en dat tegen de beste prijs van Europa. kom langs op te shoppen en maak je klaar voor het nieuwe watersport seizoen.

Op 20 en 21 april 2024 kan jij de beste deals scoren op al onze producten tijdens onze spring watersport sale.  Wees er snel bij en claim nu een sale ticket!

Je bent van harte welkom op onze locatie aan de Archangelkade 21 in Amsterdam. Onze offline sale is de perfecte gelegenheid om onze producten te bekijken en te passen voordat je ze koopt. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte watersport items.

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen op onze offline sale en je te helpen bij het vinden van de perfecte wintersport outfit. Tot snel!

Download hier jouw sale ticket(s)

Locatie: Archangelkade 21, Amsterdam Houthavens

Ontvang jij nog geen uitnodigingen voor onze sales ? schrijf je dan heel eenvoudig hieronder in voor onze nieuwsbrief dan ontvang jij als eerste de toegang tot onze warehouse sales: 

Een selectie van ons merken portfolio

Behind the scenes via onze Insta Feed

Waar kan ik SSC Amsterdam vinden?

ARCHANGELKADE, AMSTERDAM

Adres:

Archangelkade 21, 1013BE Amsterdam

Nieuwe locatie

Surf / Kite / Snow / Fashion / Lifestyle / and Outdoor Collecties

Tijdens onze warehouse sales is er een pin aanwezig