fbpx

Linnen gordijnen en linnen vouwgordijnen op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van linnen gordijnen en linnen vouwgordijnen op maat op basis van FULL SERVICE. Onze ecologische stoffen zijn van de hoogste kwaliteit en worden gemaakt in de beste linnenweverijen van Europa.

Partners
Partners
the farm material lab
Jeroen van Zwetselaar
dstrct
The loft

Inmeet & advies service aan huis

Denk vandaag aan morgen

Kijk hoe onze gordijnen worden gemaakt.

Bestel kleurstalen
Passend advies
Beoordelingen
Beoordelingen
Neem een kijkje binnen
  • #Hanggordijnen

    Bergen
    • Nederland
  • #Hanggordijnen #Inbetween #Stofferen

    La Saracina
    • Italië
  • #Tafellinnen

    Hutspot
    • Nederland
Bezoek onze showroom in Amsterdam

In de showroom voorzien we je graag van een vrijblijvend materiaal-, en kleuradvies door een van onze kleurenspecialisten.

Linnen gordijnen gemaakt van duurzame stoffen

Het gevoel van luxe, kwaliteit en duurzaamheid zal je dagelijks omringen. Kies uit ons grootste kleurenpalet en diverse kwaliteiten stof, van grove weving en meubelstof tot transparante linnen. En dankzij ons keurmerk weet je zeker dat je een verantwoorde keuze maakt voor jouw huis en onze planeet. Laat ons je inspireren en van advies voorzien, zodat je kunt ontdekken hoe onze linnen raamdecoratie met natuurlijke uitstraling en linnenlook raamdecoratie jouw interieur kunnen verrijken en een extra gevoel van thuis geven. Kom gerust eens langs in onze showroom en voel de pure sensatie van onze 100% linnen stoffen zelf. Ook op maat advies voor inbetween gordijnen.

Krijg-persoonlijk-stof-en-kleuradvies-van-Evert-Groot-600x600

Altijd persoonlijk advies

Door onze jarenlange ervaring met diverse soorten gordijnen weten wij alles van onze stoffen en hoe zij zich in de loop der tijd gedragen. Wij zijn namelijk dé linnen spécialist. Ook kunnen wij jou adviseren over welke stoffen en kleuren het beste passen in jouw interieur. Kom langs in onze showroom voor een afspraak en wij beantwoorden al jouw vragen.

Geïnteresseerd in linnen raamdecoratie op maat? Maak vrijblijvend een afspraak of vraag een offerte aan, dan kunnen wij jou direct advies en een prijsindicatie geven.

  • Inmeet & advies service
  • Showroom afspraak
  • Online interieuradvies
Blog
  • De interieurtrends van 2024
    De interieurtrends van 2024

    Gordijn trends in 2024 Natuurlijke materialen, ambachtelijk vakmanschap en duurzaam wonen vormen de kern van de nieuwste raamdecoratietrends voor 2024. Bij Evertgroot.nl zijn we verheugd om deze trends te delen en …

    Lees verder

  • Picknicken: vier de lente en vier het leven
    Picknicken: vier de lente en vier het leven

    Het mooie lenteweer is eindelijk aangebroken! Na een lange, koude winter is het heerlijk om te genieten van de warmere temperaturen en de kleurrijke bloemen die overal tevoorschijn komen. En wat is …

    Lees verder

  • Hoe maak je van een huurhuis echt jouw eigen plek
    Hoe maak je van een huurhuis echt jouw eigen plek

    Als je in een huurhuis woont kun je nu eenmaal niet zoveel veranderen aan je huis als in een koopwoning. Maar er zijn genoeg mogelijkheden om van een huurhuis echt je …

    Lees verder

Veelgestelde vragen over linnen gordijnen

Linnen gordijnen zijn een tijdloze en elegante keuze die naadloos aansluit bij een breed scala aan interieurstijlen, van modern tot klassiek. Deze gordijnen brengen een verfijnde touch in elke ruimte en staan bekend om hun veelzijdigheid.

Het natuurlijke en duurzame karakter van linnen, gewonnen uit de vlasplant, maakt linnen gordijnen een milieuvriendelijke keuze. U haalt niet alleen een stukje natuur in huis, maar draagt ook bij aan een duurzamere wereld. Bovendien verbeteren linnen gordijnen met de tijd, net zoals een goede wijn, en ontwikkelen ze een rijkere textuur en diepere uitstraling.

De ademende kwaliteiten van linnen gordijnen zijn een ander significant voordeel. Ze helpen de luchtvochtigheid in uw woning te reguleren, wat bijdraagt aan een comfortabel leefklimaat. Dit maakt linnen gordijnen een praktische en tegelijkertijd stijlvolle keuze voor uw interieur.

Kortom, linnen gordijnen zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel en duurzaam. Ze voegen een onmiskenbare sfeer van klasse en karakter toe aan uw woning. Kies voor de authentieke en tijdloze charme van linnen gordijnen om uw interieur te laten stralen.

Het onderhoud van linnen gordijnen vraagt om een zorgvuldige aanpak om hun kwaliteit en structuur te waarborgen. Het is belangrijk om te weten dat het zelf wassen van linnen gordijnen in een wasmachine sterk wordt afgeraden. Deze methode kan de fijne stof beschadigen en de levensduur van de gordijnen aanzienlijk verkorten.

Voor het behoud van uw linnen gordijnen is het aan te bevelen om onze professionele reinigingsservice in te schakelen. Onze specialisten zijn goed ingevoerd in de unieke eigenschappen van linnen en passen gespecialiseerde technieken toe om uw gordijnen veilig en effectief te reinigen.

Het professioneel laten reinigen van linnen gordijnen is meestal maar eens per vijf jaar nodig om ze op te frissen. Door deze aanbevelingen op te volgen, verzekert u dat uw linnen gordijnen hun natuurlijke uitstraling en superieure kwaliteit behouden, jaar na jaar.

Bij het selecteren van de juiste plooi voor linnen gordijnen, bevelen wij een enkele plooi ten zeerste aan. Deze keuze benadrukt de natuurlijke schoonheid en rijke textuur van het linnen zonder afbreuk te doen aan de stof door te veel details. De enkele plooi is een toonbeeld van de ‘kunst van het weglaten’, waarbij het linnen gordijn met een elegante val naar beneden wordt geaccentueerd en een gestroomlijnde uitstraling creëert.

Een enkele plooi heeft als voordeel dat, wanneer de linnen gordijnen geopend zijn, de pakketdikte beperkt blijft. Dit draagt bij aan een nette en ruimtelijke ambiance in uw kamer. Onze voorkeur voor een enkele plooi bij linnen gordijnen is een bewuste keuze die zowel stijl als functionaliteit dient.

Wij zijn ervan overtuigd dat linnen gordijnen het meest tot hun recht komen in hun meest pure vorm. Daarom bieden wij onze linnen gordijnen standaard met een enkele plooi aan. Zo garanderen wij het niveau van kwaliteit en design dat u van ons mag verwachten en waar wij volledig achter staan.

Linnen gordijnen zijn geliefd om hun natuurlijke uitstraling en het vermogen om licht op een zachte manier te filteren. Echter, zijn linnen gordijnen van nature niet volledig verduisterend, omdat het materiaal licht doorlaat en zo bijdraagt aan de sfeervolle en luchtige ambiance die kenmerkend is voor linnen.

Voor diegenen die de voorkeur geven aan verduisterende linnen gordijnen, is er de optie om een voering toe te voegen. Deze extra laag maakt het mogelijk om de esthetische voordelen van linnen te combineren met functionaliteit, waardoor u zowel van de look kunt genieten als van de verduistering die u wenst.

Als alternatief voor het voeren van linnen gordijnen, bieden wij stoffen zoals Munich, Havana en Zurich aan. Deze stoffen zijn door hun dichtgeweven structuur tot 80% verduisterend. Het voeren van deze specifieke stoffen zou niet ten goede komen aan hun ontworpen uitstraling en functionaliteit.

Onze collectie biedt dus diverse opties, of u nu kiest voor de natuurlijke lichtdoorlatendheid van linnen of een stof met een hogere verduisteringsgraad. Wij hebben voor iedere wens en functionele behoefte een passende oplossing.

Ga naar de bovenkant