De agenda van Sample Sales, Outlet shops, Stockverkopen en 2e handswinkels in Nederland

Arnhemse stockdagen

Dit event is afgelopen.

Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit nog een sale zoals deze.

Inschrijven is gratis en in elke mail die we sturen staat een link waar je je mee kan afmelden moest je dit wensen.

Data :


van 31 Januari 2013 tot 3 Februari 2013

Adres:


Arnhem
Nederland

Tel / Website:


arnhemsestockdagen.nl

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Meer dan 50 ontwerpers bieden de bezoeker van de Arnhemse Stockdagen een ruim aanbod aan producten, van leer tot stoffen en stoelen tot kleding. Mode- en productontwerpers van binnen en buiten Arnhem zijn te vinden langs de route van de Arnhemse Stockdagen, startend in de binnenstad van Arnhem, door het spijkerkwartier naar klarendal (het modekwartier) en de burgemeesterwijk.

Van 31 januari tot en met 3 februari verkopen de deelnemers hun oude collecties, stoffen, fournituren, leer en gelimiteerde producten. Maar dat is niet alles; deelnemers geven ook workshops, er is tijd om te feesten en rondleidingen zijn te vinden bij ontwerpers, ArtEZ en in het modekwartier. Ook niet te vergeten zijn de leuke samenwerkingen met de locale restaurants en cafe’s, of bijvoorbeeld het speciale ‘Stockdagen arrangement’ samengesteld door het mode en design hotel ‘Modez’.

De volgende ontwerpers en merken doen mee: Alexander van den Hoven, Apetrots, April in Amsterdam, arnhem coming soon, Arnhem Mode Incubator, ArtEZ, Bar Florian, Berendsen / van den Dungen, Blackpoint, bygitte, By Maeve, by Sanne Jansen, Café Restaurant Verheyden, Chris Meijers Collectie, De Hoedenmaker, De Kleinvakwinkel, Elisabeth de Meulmeester, Elsien Gringhuis, Eva Luna Couture, Fenny Faber, Focus Filmtheater, Furansu, hiernamaals, Humanoid, Identita menswear, Ineke Hans, Janske Megens, Jones Arnhem, Maii, Minouche en Rûne, Mirte Engelhard, Modez, Net-A, Nikki Giling, Okimono, philomijn, Raafh, recht en averecht, Rosanne Bergsma, San Miguel shoes, Sjaak Hullekes, Soonsalon, Sophie #1234567+, Sophie Schijf sieraden , Spijkers en Spijkers, Steekje Los, Studio Rozemarijn Verschoor, Tesj Bags & Accessories, the people of the labyrinths, Trickledown Fabrics, Trix en Rees, van Mij





Meer sample sales:



Rapporteer probleem