De agenda van Sample Sales, Outlet shops, Stockverkopen en 2e handswinkels in Nederland

Disclaimerverleent u hierbij toegang tot www.Stockverkopen.nl. publiceert hier ter informatie aankondigingen van stockverkopen, sample sales, uitverkopen, magazijnverkopen, outlet winkels en tweedehandswinkels alsook andere materialen.

organiseert zelf GEEN stockverkopen of baat GEEN winkels uit. Stockverkopen.nl biedt aan zijn gebruikers informatie over tijdelijke verkopen van goederen, outlet- en tweedehandswinkels.

behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op www.Stockverkopen.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

spant zich in om de inhoud van www.Stockverkopen.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.Stockverkopen.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van .

In het bijzonder zijn alle data en adressen op www.Stockverkopen.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf inhoud en afbeeldingen plaatsen op www.Stockverkopen.nl. oefent hierop redactioneel toezicht uit . kan echter niet uitzoeken of de gebruiker wel recht heeft op het gebruik van het beeldmateriaal. Klachten over gebruikersinhoud of afbeeldingen zal serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op www.Stockverkopen.nl opgenomen hyperlinks naar websites, adressen van stockverkopen, adressen van sample sales, adressen van magazijnverkopen, adressen van uitverkopen, adressen van outlet winkels, adressen van tweedehandswinkels kan nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij en haar bezoekers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Leys Media, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. Het is niet toegestaan webpagina's of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video's of interactieve applicaties) van www.Stockverkopen.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.