KIDS EVENT: KINDERSCHOENEN EN MEER!

Deze sample sale is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle sales te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een sale!

Misschien interesseren de volgende sample sales die binnenkort plaatsvinden je wel:
Mega KIDS Sale Najaar/Winter 2018 Nieuw Vennep : Vingino wordt hier ook verkocht.

Data :
17 April 2018 van 16u tot 20u
18 April 2018 van 13u tot 17u
19 April 2018 van 16u tot 20u


Adres:   Toon op kaart
Hoofdstraat 47 C
5171 DJ Kaatsheuvel
Nederland
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0653212532
www.monstermaatjes.nl
Contact opnemen

Beschrijving

De leukste merkschoenen tegen vriendelijke prijzen: 40-60% korting op de originele winkelprijs! Superveel keuze van maat 17 t/m 39!

MONSTERMAATJES
We hebben weer bekende merken in onze voorjaarscollectie voor kinderen: Geox, Munich, Marco Tozzi, Terre Blue, Sevenoneseven, Perché No en Maruti. Nieuw dit seizoen is Charlie: een echt meisjesmerk met frivole schoenen in monstermaatje 31.

MAATSERIES
We hebben dit seizoen een uitgebreide maatserie collectie van Vingino footwear! Met dit stoere kindermerk voelen jongens en meisjes zich vrij om heerlijk te spelen. Er zijn ook maatseries maat 17 t/m 39 van o.a. Bunnies, Braqeez, Twins&Trackstyle.

EN OOK: KINDERKLEDING!
Net als vorig seizoen zijn we blij om Grip! Kidswear weer te verwelkomen! Kinderen kunnen meteen van top tot teen aangekleed worden met betaalbare en trendy kinderkleding van o.a. de merken Skurk, DJ DUTCHJEANS, Tommy Hilfiger, Cars en nog veel meer.

KINDERHOEK
Drie dagen lang gezellig shoppen terwijl de kids kunnen kleuren of spelen. Op woensdagmiddag kunnen de kleine prinsjes en prinsesjes daarnaast ook knutselen en geschminkt worden. Voor de kleintjes ligt er een cadeautje klaar van Grips! Kidswear.

Meer informatie vind je op onze website: www.monstermaatjes.nl

Er kan zowel contant betaald worden als met pin. Hou onze Facebook en Instagram (@monstermaatjes en @monstermaatjes.nl) in de gaten voor een impressie!


Merken:


Tags:
schoenen sample sale, stockverkoop

Deel deze verkoop met je vrienden:


Plan je route:

Meer sample sales:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: