House of Jamie Sample & Stock Sale (Diemen)

Deze sample sale is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle sales te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een sale!

Misschien interesseren de volgende sample sales die binnenkort plaatsvinden je wel:
HOUSE OF JAMIE: Sample & Stocksale Diemen : House of Jamie wordt hier ook verkocht. Sale wordt georganiseerd door hetzelfde bedrijf/organisatie. Is in de buurt van de verlopen sale. (op 0,13km)
Magazijnverkoop Bjorn Borg : Is in de buurt van de verlopen sale. (op 4,52km)
SAMPLE SALE MY BRAND AMSTERDAM... KORTINGEN TOT 80% : Is in de buurt van de verlopen sale. (op 4,52km)

Data :
2 Juni 2018 van 10u tot 14u


Adres:   Toon op kaart
Verrijn Stuartweg 26-J
1112AX Diemen
Nederland
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
020-3585479
www.houseofjamie.com
Contact opnemen

Beschrijving

Wij hebben ons magazijn weer opgeruimd!! Op zaterdag 2 juni i a.s. is onze 'One Day Shop' open van 10:00 uur- 14:00 uur aan de Verrijn Stuartweg 26-J, Diemen. In de directe omgeving is er mogelijkheid tot gratis parkeren. Wat kun je allemaal verwachten? Meer samples dan ooit, van zowel kleding als accessoires , waarvan er een aantal one of a kind zijn voor hele fijne prijzen. Naast onze samples nemen wij ook stock items mee uit voorgaande collecties.

Mocht 2 juni niet uitkomen, een week eerder op 26 mei houden wij een Sample & Stock Sale aan de Markt 37, Prinsenbeek (Breda) Geopend van 10:00-14:00 uur.

House of Jamie is een jong en veelbelovend 'Amsterdams label' dat staat voor soft, clean en minimalistic baby essentials & apparel. Het merk maakt tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit voor babyverzorging, slapen, onderweg en kleding voor boys + girls van 0-8 jaar.

House of Jamie werkt haar collecties tot in de puntjes uit. Minimalisme is de basis en details zoals het steeds terugkerende strikje, geven het label haar eigen, speelse karakter. Aan de tijdloze 'year round' collectie wordt elk seizoen nieuwe designs toegevoegd. Veel items uit de accessoires collectie zijn 'double faced' uitgevoerd en dus bruikbaar aan twee kanten.
House of Jamie selecteert de fijnste en meest eco-friendly stoffen en materialen voor haar collecties. Zacht voor kids en duurzaam in gebruik. De kleding en accessoires worden ontworpen in Amsterdam en met veel zorg en aandacht onder 100% fair trade omstandigheden geproduceerd in Istanbul. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn vrij van schadelijke stoffen.

CASH & PIN


Merken:


Tags:
kinderkleding stockverkoop, merkkleding sample sale, magazijnverkoop

Deel deze verkoop met je vrienden:

Plan je route:

Meer sample sales:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: