De agenda van Sample Sales, Outlet shops, Stockverkopen en 2e handswinkels in Nederland

Mega Outlet Event

Dit event is afgelopen.

Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit nog een sale zoals deze.

Inschrijven is gratis en in elke mail die we sturen staat een link waar je je mee kan afmelden moest je dit wensen.

Data :


van 1 November 2019 tot 3 November 2019
Vrijdag: 12.00 – 18.00 uur
Zaterdag en zondag: 10.00 – 18.00 uur

Adres:


Diezekade 2
5222AK ‘s-Hertogenbosch
Nederland

Tel / Website:


+31 413 34 35 00
www.megaoutletevent.nl

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Sligro organiseert in het eerste weekend van november een grote uitverkoop van allerlei soorten non-food artikelen. Van 1 tot en met 3 november kan iedereen zijn slag slaan in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, met kortingen die oplopen tot maar liefst 80% op de reguliere verkoopprijs.

Kaarsen, cosmetica, bestek, deco- & lifestyleproducten, schorten, BBQ’s, keukenapparatuur, keukengereedschap, wijnglazen, koffiemachines, waterkokers, serviezen, serveerplanken, maar tevens Sint- en kerstcadeaus en nog veel meer.

Het bijzondere van dit weekend is dat Sligro normaal alleen toegankelijk is voor ondernemers in het bezit van een Sligro-pas. Dit weekend is in Brabanthallen het assortiment van Sligro ook voor de gewone consument bereikbaar en is het evenement voor iedereen vrij toegankelijk, ook zonder Sligro-pas.

Openingstijden zijn vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur. Zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur. De parkeerkosten bedragen € 5,--
Voor meer informatie over alle verkrijgbare merken, neem een kijkje op www.megaoutletevent.nl


Merken:


Andrelon, Aquafresh, Black Bastard, Bolsius, Bormioli, Bosch, Boska, Braun, DeLonghi, Dove, Dymo, Elnett, Fa, GiLlette, Grill Guru, Homeij, Joseph Joseph, Kenwood, KitchenAid, KÄrcher, Laguiole, Magimix, Melitta, Nilfisk, Nivea, Paradontax, Pavolex, Philips, Sanex, Sharp, Solis, Taft, Tramontina, Twents Hout, Wilkinson, Witloft, Witte Reus
×




Meer sample sales:



Rapporteer probleem