GEANNULEERD -- Vanilia Sample sale

Deze sample sale is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle sales te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een sale!

Data :
27 Maart 2020 van 9u tot 21u
28 Maart 2020 van 9u tot 17u

Adres:   Toon op kaart
Noordervaartdijk 2F
1561PS Krommenie
Nederland
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
075 646 7500
www.eventbrite.nl
Contact opnemen

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Wegens de corona virus situatie is deze verkoop geannuleerd.

Bezoek de Vanilia Sample Sale en kies uit duizenden Vanilia items met kortingen tot 80%. Samples uit de nieuwe collectie en veel nieuwe aanvullingen ten opzichte van vorige editie. Maat 34 t/m 44.

* Tickets zijn € 6,-
* Op vertoon van je ticket ontvang je bij de ingang een €5,- kortingsvoucher die alleen te besteden is bij de Sample Sale (1 x p.p.).
* 1 e-ticket per persoon als entreebewijs.
* Ruilen/retourneren van e-tickets is niet mogelijk.
* E-ticket scannen van smartphone is mogelijk.
* Tijdens de Sample Sale spaar je ook punten op je membercard, maar eerder gespaarde tegoeden en voucher kunnen niet worden verzilverd tijdens de Sample Sale.
* Ben je nog geen member? Sluit hier je membership af en spaar over elke aankoop punten met als beloning kortingsvouchers.

Parkeren:
U kunt niet op het terrein parkeren!

Kom met het openbaar vervoer
Vanaf station Krommenie-Assendelft zetten we een gratis pendelbus in richting de Sample Sale. Of neem vanaf treinstation Wormerveer of Zaandam bus 69 richting Assendelft. Uitstappen bij halte Padlaan, loopafstand bedraagt ongeveer 2 minuten.

Kom je met de auto?
1. Zet je auto gratis op het P+R terrein bij station Krommenie-Assendelft. Vanaf hier zetten wij een gratis pendelbus in naar de sample sale.
2. Parkeren kan ook aan de Noordsterweg, bij de Zaanse Ruiters (loopafstand +/- 900 meter, zie bijgevoegd kaartje)
3. Parkeren kan ook tegen betaling in de parkeergarage van de Dekamarkt in Krommenie aan de Heiligeweg 2. (loopafstand +/- 850 meter, zie bijgevoegd kaartje)

LET OP!
Op last van de gemeente Zaanstad willen we u dringend verzoeken om NIET in de woonwijk te parkeren in verband met overlast voor de bewoners en werkzaamheden in de wijk. Wij verzoeken u om te parkeren op bovenstaande parkeerterreinen. U bent zelf verantwoordelijk voor het juist parkeren van uw auto. Zet uw auto netjes in de vakken en niet op het gras. Vanilia kan uiteraard niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele boetes. Er zijn parkeerwachters aanwezig, tevens zal handhaving streng controleren.


Shop onderstaande merken NU bij deze online outlet winkel(s):

Merken:
×


Tags:
sample sale


Plan je route:

Meer sample sales:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: