Monstermaatjes Shoes & Bags mei-juni

Dit event is afgelopen.

Volgend event is de meest recente aanmelding van deze organisator / locatie:


Data :
van 23 Mei 2020 tot 28 Juni 2020
Elke donderdag t/m zaterdag 11.00 - 17.00 uur

Adres:   Toon op kaart
hoofdstraat 47C
5171 DJ Kaatsheuvel
Nederland
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
06-53212532
www.monstermaatjes.nl
Contact opnemen

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Ladies & Gentlemen, opgelet! De tassen en lederwaren zijn binnen, en ook volop nieuwe schoenen in aanvulling op onze monstercollecties! Normaliter is er een weekend lang een Shoes & Bags verkoop-event - voor hem en haar, maar om de drukte te spreiden en de RIVM-maatregelen te kunnen naleven is Monstermaatjes gewoon elke week open van donderdag t/m zaterdag 11.00-17.00 uur!

Kortingen van 40-70% op originele winkelprijs!

DAMESSCHOENEN
Zeer uitgebreide monster-collecties met mooie merken zoals Roberto d'Angelo, Via Vai, Vionic, Ted Baker, Scapa, Lazamani, Toral, Christina Capo en andere bekende merklabels voor dames (mt. 37/37,5 en 38). Maatseries van Baboos, Toral en Maruti in maat 36 t/m 41.
LET OP: 28-29-30 mei is laatste kans voor monstermaatjes (37) Via Vai!

HERENSCHOENEN
We hebben uitgebreide monstercollecties van o.a. Rehab, Bugatti, Gijs, Braend, Vionic en andere bekende merklabels voor heren (mt. 41/42/43). En we hebben lucky sizes en maatseries van Australian, Greve en Melik maat 39 t/m 46!

TASSEN & LEDERWAREN
Een uitgebreide collectie hand-, laptop en reistassen, portemonnees voor hem en haar. Kortingen van 40-70% op merken zoals Burkely, BKY, Melik en XWorks.

RIEMEN
Zoek je een mooie leren riem van goede kwaliteit, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij presenteren een uitgebreid assortiment leren riemen: perfect passend bij je nieuwe schoenen! Voor dames én heren!

SHOPPEN in de winkel in Kaatsheuvel
In afgelopen maand hebben we gemerkt dat we door deze ruime openingstijden niet teveel mensen tegelijk in de winkel hebben. Daarom geldt vanaf nu ook een vrije inloop (zonder tickets) maar wel met behoud van onze maatregelen. Dat betekent voldoende afstand, hygiëne en maximaal 25 personen tegelijk binnen.

Kom je van verder, dan raden we je aan een gratis Eventbrite ticket te regelen. Zo is je bezoek aan de winkel gegarandeerd. Er zijn slechts 15 tickets per uur beschikbaar, we laten maximaal 25 klanten in de winkel. Volgens de RIVM richtlijnen mogen we 30-35 personen in de winkel toelaten. Echter kiezen we voor een kleiner aantal om klanten alle ruimte te geven om (veilig) te shoppen.

Je bent dus van harte welkom in de winkel, mits je geen klachten hebt en je houdt aan de RIVM-richtlijnen, zoals 1,5 meter afstand houden. Onze winkel is daar ook op ingericht.

HANDIG OM TE WETEN:
Er kan zowel contant betaald worden als met pin. Hou onze Facebook en Instagram (@monstermaatjes en @monstermaatjes.nl) in de gaten voor een impressie!

TIP 1: LAAT JE HANDTAS THUIS (i.v.m. aanwezige tassen-collectie)

TIP 2: Profiteer van leuke acties! Gratis paar Happy Socks bij aanschaf van 2 paar (geselecteerde) herenmerken. Kijk voor deze en andere acties op onze website.


Merken:
Antonio Moretti, Australian, Baboos, Braend, Brunotti, Bugatti, Caprice, Christina Capo, Durea, Fits2You, Floris Van Bommel, Gijs, Greve, H32, Lazamani, Lotto, Marco Tozzi, Maruti, Melik, Munich, PostXchange, Quick, RDA, Rehab, Rieker, Roberto D'Angelo, Scapa, Semler, Ted Baker, Toral, Van Bommel, Via Vai, Vionic

×

Tags:
schoenen sample sale, sample sale


Plan je route:

Meer sample sales:

Rapporteer probleem

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: