Maxomorra en Meyadey Sample Sale - Zondag 27 november in Hilversum - Sinterklaas en Kerst editie - duurzame en kleurrijke kinderkleding uit Zweden

Dit event is afgelopen.

Volgend event is de meest recente aanmelding van deze organisator / locatie:


Data :
27 November 2022 van 12u30 tot 14u
27 November 2022 van 11u tot 12u30

Adres:   Toon op kaart
Korte Noorderstraat 31
1221 NA Hilversum
Nederland
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0645628298
www.bjornagency.com
Contact opnemen

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving

Hij is er weer, de sample sale met de Zweedse merken Meyadey en Maxomorra. Nu op de nieuwe centrale locatie in Hilversum (gratis parkeren of lopend vanaf Hilversum centraal)

Stijlvollle, hoogwaardige en ultra duurzame kinder- en baby kleding. Speciaal voor Sinterklaas en Kerst hebben we veel kleine cadeautjes voor lage prijzen, zoals etuis (€2), portemonnees (€1) en mooie stukken stof om zelf mee te knutselen. En vele nieuwe kledingstukken uit 2022! Met de gebruikelijke kortingen van ongeveer 70%.

We werken met tijdsvensters van anderhalf uur waarvoor je kunt boeken. Op deze manier is het nooit te druk en kun je rustig winkelen zonder stress en dringen. En kinderen zijn ook welkom!

BELANGRIJK: Je schrijft je in voor een blok van anderhalf uur. Aanmelden voor dit event is verplicht (en gratis). Dit doe je via deze link: https://maxomorra-sample-sale.zohobookings.com/#/customer/maxomorrameyadeysamplesale27november2022


Merken:
Maxomorra, Meyadey
×

Tags:
babykleding sample sale, kleding sample sale, lotverkoop


Meer foto's:Plan je route:Meer sample sales:

Rapporteer probleem

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: