De agenda van Sample Sales, Outlet shops, Stockverkopen en 2e handswinkels in Nederland

Summer Sale Bree's New World

Dit event is afgelopen.

Volgend event is de meest recente aanmelding van deze organisator / locatie:

December fabrieksopruiming Bree’s new world

Data :


30 Juni 2023 van 9u tot 21u
1 Juli 2023 van 9u tot 18u

Adres:

  Toon op kaart
Kotterstraat 8
3133KW Vlaardingen
Nederland
Routebeschrijving

Tel / Website:


010 - 248 9006
www.breesnewworld.nl

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Alleen al als het gaat om stoelen, rollen er in Vlaardingen bij Bree’s New World jaarlijks meer dan 20.000 stuks -handgemaakt- van de lopende band. Een knappe prestatie. Maar nu staan er nog meerdere uitlopende modellen in het magazijn. En deze ruimte hebben ze nu nodig voor de nieuwe designcollectie. Om deze reden maken zij een uitzondering, als het gaat om het verlenen van kortingen.

Wie wil profiteren van dit buitenkansje, dient er tijdig bij te zijn. Liefhebbers uit meerdere steden rijden naar Vlaardingen, om daar hun slag te slaan (!).

Het is dan ook de enige kans die particulieren krijgen in de Summer Sale. De modellen die worden aangeboden, hebben een bijzonder verhaal. Het zijn beursmodellen, prototypen, meubels die geannuleerd zijn, en/of overcompleet waren. Met veel aandacht en liefde zijn deze meubellijnen vormgegeven. Het is dan ook echt prettig om te weten dat alle meubels een gewaardeerde eindbestemming krijgen om datgene te doen waar ze voor ontworpen zijn: jarenlang woonplezier bieden.

Bree’s New World is uitsluitend geopend voor de Summer Sale op: Vrijdag 30 juni van 09.00 tot 21.00 uur. En Zaterdag 1 juli van 09.00 tot 18.00 uur


Merken:


Bree's New World
×


Plan je route:







Meer sample sales:



Rapporteer probleem