De agenda van Sample Sales, Outlet shops, Stockverkopen en 2e handswinkels in Nederland

Exclusieve magazijnverkoop La Ligna & The Barn

Dit event is afgelopen.

Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit nog een sale zoals deze.

Inschrijven is gratis en in elke mail die we sturen staat een link waar je je mee kan afmelden moest je dit wensen.

Data :


19 September 2013 van 9u tot 15u
20 September 2013 van 9u tot 20u
21 September 2013 van 9u tot 15u

Adres:

  Toon op kaart
The Barn
Antwerpenweg 8
Deventer
Nederland
Routebeschrijving

Tel / Website:


www.laligna.nl

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 september houdt La Ligna in samenwerking met The Barn een exclusieve magazijnverkoop. Gedurende deze dagen betaal je bodemprijzen voor de kleurrijke collectie en zijn er monsters te koop voor bijzonder lage prijzen. Bezoekers kunnen drie hele dagen shoppen.

Tijdens de magazijnverkoop kun je lekker rondsnuffelen tussen grote aanbiedingen en unieke koopjes. Het magazijn is goed gevuld met onder andere kleurrijke broeken, vestjes, jasjes, tops en shawls tegen bodemprijzen. Je kunt alleen op vertoon van een uitnodiging naar binnen. Een uitnodiging kun je vanaf half september downloaden op www.laligna.nl. Betalen kan zowel met de pin als contant. De artikelen die gekocht zijn tijdens de magazijnverkoop kunnen niet meer geruild worden. Er wordt geen geld terug gegeven.

La Ligna is een Nederlands merk dat kleur toevoegt aan het leven van de Nederlandse vrouw. Meer kleur betekent meer vrolijkheid; een kleurrijk leven is tenslotte een mooi leven. In de collectie van La Ligna vind je altijd stijlvolle en kleurrijke items, zowel goede basisstukken als passend in de nieuwste trends. Naast de 41 winkels, verspreid over heel Nederland, heeft La Ligna ook een webshop waar je alle artikelen uit de collectie kunt bestellen. De bestelde kleding kan worden opgehaald bij een vestiging in de buurt, maar natuurlijk ook thuis worden bezorgd.

Merken:


La Ligna, The Barn

×


Plan je route:







Meer sample sales:



Rapporteer probleem