Wear for Love pop-up boutique at The College Hotel

Dit event is afgelopen.

Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit nog een sale zoals deze.

Inschrijven is gratis en in elke mail die we sturen staat een link waar je je mee kan afmelden moest je dit wensen.


Data :


23 November 2014 van 11u tot 19u

Adres:

  Toon op kaart
The College Hotel
Roelof Hartstraat 1
1071 VE Amsterdam
Nederland
Routebeschrijving

Tel / Website:


0767370250
www.wearforlove.com

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


You are invited!
Kom jij ook naar de Wear for Love Pop-Up Boutique?
Kom 23 november naar de WFL Pop-Up Boutique want daar word je verrast door een hoog fashion gehalte, een beauty corner, speciale kortingen tot 60% en een goedgevulde goodiebag. Geniet tijdens het shoppen van heerlijke cocktails, luxe macarons en de swingende beats van de DJ.
We LOVE ‘the holiday season’!
Het nieuwe seizoen is aangebroken, dagen worden korter en steeds kouder. Het is weer bijna tijd voor kerst en oud & nieuw, dé feestdagen van het jaar. Tijdens deze dagen wil je natuurlijk stralen met je nieuwe party look. Of je bent nog op zoek naar de meest fashionable cadeaus voor je moeder, zus of vriendin? Op zondag 23 november kun je jouw ‘holiday’ aankopen komen shoppen met geweldige kortingen bij Wear for Love. Een deel van dit prachtige hotel zal deze dag omgetoverd worden tot een pop-up boutique met de geweldige collecties van Wear for Love. Een party look is natuurlijk niet compleet met alleen een outfit, daarom is er ook een beauty corner aanwezig waar je make-up, haar en nagels kan laten doen. Kortom, een heerlijke dag die je niet wil missen!

De Wear for Love pop-up boutique zal gevuld zijn met prachtige damesmerken als o.a. NIKKIE by Nikkie Plessen, Jacky Luxury, LA Sisters, KiimS, Ydence, SuperTrash, Goldie London en So Jamie.

Natuurlijk is iedereen welkom, maar wil jij gegarandeerd met een goodiebag t.w.v 60 euro naar huis? Stuur dan een RSVP naar info@wearforlove.com en laat weten met hoeveel personen je aanwezig bent, of meld je aan via het Facebook event. https://www.facebook.com/events/277632379096969/

With Love,
Danie & Roos
www.wearforlove.com

Merken:


Goldie London en So Jamie, Jacky Luxury, KiimS, La Sisters, Nikkie by nikkie plessen, Supertrash, Ydence

×


Meer foto's:





Plan je route:





Meer sample sales:



Rapporteer probleem