NOMAD Magazijnverkoop

Deze sample sale is spijtiggenoeg afgelopen. Klik hier om een overzicht van alle sales te krijgen. Hier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een sale!

Data :
8 December 2017 van 14u tot 20u
9 December 2017 van 10u tot 14u


Adres:   Toon op kaart
Edisonstraat 82
6902 PK Zevenaar
Nederland
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0316-583500
www.nomad.nl
Contact opnemen

Beschrijving

Op vrijdag 9 december (14:00 – 20:00 uur) en zaterdag 10 december (10:00 – 14:00 uur) vindt de halfjaarlijkse magazijnverkoop van NOMAD plaats. De magazijnverkoop zal plaatsvinden bij het hoofdkantoor van NOMAD, op industrieterrein Hengelder, Edisonstraat 82, in Zevenaar.
Tijdens deze magazijnverkoop worden NOMAD producten aangeboden met kortingen tot wel 75%.

#originaladventures
De producten die tijdens de magazijnverkoop worden aangeboden, zijn kleding, (rug)tassen, slaapzakken en –matten. Reisfanaten, wandelliefhebbers of kampeerders: iedereen is welkom tijdens de magazijnverkoop. Kom samen met je vrienden, collega’s of familie naar Zevenaar en shop je NOMAD-gear voor je eigen #originaladventures.

NOMAD presenteert in dit weekend ook de nieuwe collectie. Er zijn NOMAD-adviseurs aanwezig om informatie te geven over de producten.

Halfjaarlijkse magazijnverkoop
NOMAD is een Nederlands merk met ruim 40 jaar ervaring in de outdoorbranche, met producten als kleding, rugtassen, tenten, slaapzakken en – matten. Het merk organiseert twee keer per jaar een magazijnverkoop, waarbij een groot deel van de producten tegen kortingen tot 75% wordt verkocht.


 


Merken:


Tags:
accessoires stockverkoop, uitverkoop, kleding sample sale, merkkleding sample sale

Deel deze verkoop met je vrienden:


Plan je route:

Meer sample sales:

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: