De agenda van Sample Sales, Outlet shops, Stockverkopen en 2e handswinkels in Nederland

Rev’it sample sale (motorkleding)

Dit event is afgelopen.

Via deze link krijg je een overzicht van alle lopende stock- en sample sales.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit nog een sale zoals deze.

Inschrijven is gratis en in elke mail die we sturen staat een link waar je je mee kan afmelden moest je dit wensen.

Data :


27 December 2015 van 11u tot 18u
29 December 2015 van 11u tot 18u
30 December 2015 van 11u tot 18u
31 December 2015 van 11u tot 16u
2 Januari 2016 van 11u tot 18u
3 Januari 2016 van 11u tot 18u

Adres:

  Toon op kaart
Netwerkweg 33
1033 MV Amsterdam
Nederland
Routebeschrijving

Tel / Website:


020 493 03 67

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Tussen Kerst en Oud en Nieuw houdt Biker Outfit een spectaculaire sale van Rev’it motorkleding. Een grote voorraad Rev’it samples wordt uitverkocht met kortingen van 40 tot 60%. Daarnaast geldt tijdens deze sale-dagen een korting van 20% op de huidige Rev’it collectie.

De Rev’it sample-partij bestaat uit honderden leren en textiele jassen, broeken, jeans, combi’s en overalls, handschoenen, thermo- en regenkleding, schoenen en meer. Samples zijn vaak vertegenwoordigers- of beursexemplaren. Ze zijn niet te onderscheiden van nieuwe producten, maar vallen niet onder de standaard Rev’it fabrieksgarantie. De meeste samples zijn in maat L voor heren en M voor dames.

Biker Outfit is gelegen in Amsterdam Noord, nabij de NDSM werf. Eenvoudig bereikbaar via de ring Amsterdam, afslag S118 (Tuindorp/Oostzaan) en volop gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Over Rev’it:
Rev’it is hét Nederlandse A-merk voor motorkleding. Dat vindt Annemarie Bernasco van Biker Outfit ook: “Veiligheid en innovatie staan bij Rev’it altijd op nummer 1, maar met hun creativiteit geven de designers van Rev’it de outfits ook zeker de juiste looks mee waar veel motorrijders mee geassocieerd willen worden”. Het assortiment is zeer breed: het varieert van supersport pakken – geïnspireerd op Rev’it\'s ontwerpen voor de Moto GP – tot topkwaliteit Goretex Toercombinaties, tot coole jacks en handschoenen voor de city-rijder.

Over Biker Outfit:
Biker Outfit is begonnen in 2012 op een zoldertje nabij het NDSM-terrein. In krap vier jaar is Biker Outfit uitgegroeid tot de grootste winkel in motorcycle fashion in Noord-Holland. Klanten waarderen het ruime assortiment met zowel de bekendere merken als Rev’it, Furygan, HJC en Alpinestars als bijzondere brands zoals Roland Sands Design, Icon 1000 en Ugly Bros. Daarnaast kunnen liefhebbers nog altijd verborgen schatten vinden in de unieke selectie tweedehands kleding.

Merken:


Revit

×


Plan je route:







Meer sample sales:



Rapporteer probleem