Big L Jeans Hoogvliet Outlet

Openingsuren :
Dinsdag: 10u-17u30
Woensdag: 10u-17u30
Donderdag: 10u-17u30
Vrijdag: 10u-21u
Zaterdag: 10u-17u

Adres:   Toon op kaart
Wilhlelm Tellplaats 33
3194HS Hoogvliet
Nederland
Routebeschrijving

Tel / Fax / Email / Website:
0104723277
www.bigl.nl
Neem contact op met deze winkel

Deel deze verkoop met je vrienden:

Beschrijving
In 1984 begon Big L als parallel importeur van de toen mateloos populaire 501 jeans van Levi's. Containers vol werden vanuit Amerika verscheept en op de Albert Cuyp markt in Amsterdam verkocht. Voor tientallen (toen nog) guldens goedkoper dan in de reguliere winkels van Levi Strauss.

Levi's Benelux bood aan om te gaan samenwerken. Dit resulteerde in een exclusief contract voor de verkoop van de collectie Levi's B-keus en de verkoop van de Levi's monstercollectie. Zo ontstond de eerste reguliere winkel van Big L in Almere Haven. Na de uiterst succesvolle start werden ook winkels in Hoogvliet (Rotterdam), Aalsmeer en Zoetermeer geopend. In deze begindagen kwamen mensen echt van Groningen naar Almere. En trouwens, die klanten hebben we nog steeds! Big L jeans is in 1984 opgericht en voert merken als g-star, pall mall only, dept en vele andere bekende merken.

Merken:
G-star, Levi's, Pall Mall

×

Tags:
levi's outlet, jeans outlet, herenkleding outlet, merkkleding outlet, outlet winkel, kinderkleding outlet, outlets Zuid-Holland, outlets Hoogvliet


Meer foto's:Plan je route:Meer outlets:

Rapporteer probleem

Ontvang alle stockverkopen
en sample sales in je mailbox: